Krzycho
Nie bądź złośliwy, rozmowy podjąłem z Adminem forum celem odpowiedniego przygotowania bazy SQL, bo tylko on ma dostęp do backup'u. Rozmawialiśmy też na ten temat na strzelnicy, gdzie Jurek zaproponował domenę .eu i również pisaliśmy w temacie o reklamach. Najważniejszym tego punktem jest konwersja, na co i Janusz zwrócił uwagę. Natomiast księga nie jest najlepszym przykładem, bo choć ja napisałem szczątkowo i zapytałem innych o opinię, to w temacie przenosin forum zastaliśmy tylko link do nowego miejsca. Nie zamierzam niczego więcej wytykać, tak jak ty to zrobiłeś bo i tak przestaliście się liczyć ze zdaniem i doświadczeniem innych.
Myśleliśmy że zarzuciłeś ten temat...
temat o reklamach i przeniesieniu SQL jest nadal otwarty, wystarczyło zapytać co się dzieje, Janusz albo ja chętnie byśmy odpowiedzieli.
...więc zaczęliśmy dumać na własną rękę...
o tym natomiast nie ma ani słowa na forum. Jak więc to nazwiesz inaczej ? Niespodzianką ?
Uważam temat za zamknięty, skoro tyle trudu włożyliście w stworzenie nowego portalu to nie ma sensu wracać do SMF. Mam nadzieję że jego funkcjonalność spełni oczekiwania adminów, modów i userów.
pzdr