Oj oj panowie widzę że się zrobiła mała nie potrzebna pyskówka.
Piotr pisał do mnie na PW na początku miesiąca, że zna osobę, która zrobi konwersję bazy tego forum jeśli będzie możliwość stworzenia kopii zapasowej a że takiej możliwości nie ma więc na tym temat się skończył i nie było sensu pisać tu o tym, choć jest mała wzmianka >>>
http://kwidzyn-kssim.phorum.pl/viewtopic.php?t=194Piotrze temat przeniesienia forum to bardzo świeża sprawa jak widzisz dyskusja nad propozycją postawienia nowego forum rozpoczęła się w poniedziałek i tego samego dnia otrzymałem wiadomość na PW od Darka, że istnieje testowe forum phpBY by przemo.
Problem polega na tym, aby
przenieść zawartość całości treści tego forum na te nowe a czy będzie to SMF/przemo i czy na tym czy na innym serwerze to mniej istotne, chociaż propozycja Krzyśka wydaje się być atrakcyjna.
Otrzymałem kontakt do gościa, który jest maniakiem w naprawianiu for, konwersji pomiędzy różnymi wersjami php, napisałem do niego i czekam na odpowiedź. Jurek wspominał także
Pozostała sprawa backupu forum i przeniesienia na nowy serwer. To jest możliwe. Czekam w tej chwili na info od kolegi. Jeżeli to nie wypali, jest jeszcze inne rozwiązanie.
więc coś się dzieje dajmy sobie więcej czasu na spokojne przemyślenie i rozwiązanie tematu.