No to dobijemy targu na walnym, bo termin wcześniej rezerwował Jacek. Jak odstąpi termin to ruszamy. Orientacyjna ilość potrzebnej amunicji to : 20 szt karabin (7,62x39 lub inna do semiauto) + 5 szt śrut (jak Prezes się zgodzi to policzymy to w ramach startowego, bo dla tych co nie będą w tej konkurencji startować wykorzystają te 5 szt na samej strzelbie) oraz ok 10 szt pistolet, oczywiście można mieć więcej w magazynku do dostrzelenia wyniku lub ( to do uzgodnienia w zależności od budowy toru) do dostrzału nadal stojących poperów. Ale to zależy jak ułoży nam się tor na osi.
Co do budowy torów, to potrzebnych będzie: 2-3 beczki, na których będziemy odkładać broń, na nich materace oraz wszystko co nadaje się na przysłony. Czyli wysokie tyczki ze szmatami lub wszystko co na wysokość zawodnika przesłoni strefy, nawet jakieś drzwi od samochodu mogą być lub kartonowe czy ogrodowe przesłony.
Zaznaczam, że na tym torze, ze względów bezpieczeństwa będę bezwzględnie wymagał pustych komór i rozwagi w rozładowywaniu broni. Widziałem już takie rzeczy, że się rajtuzy kurczyły na mnie :mrgreen:
do zobaczenia w niedzielę na walnym, pogadamy o tym w kuluarach.
edit : ale nakręcony jestem po tych Mątkach :rotfl: , zapomniałem o zaklejkach, takerze i młotko podobnych. :figielek: