Klima jest na pokładzie jeno gaz spierdzielił, ale samo stanie w korkach dało ostro w czapę i silnik się zagotował, ale schłodziłem go potem na A1 :mrgreen:
Teraz do rzeczy :
Nie gadałem się z dziekanem, w tym dniu miał niezapowiedzianą kontrolę z kuratorium czy czegoś tam i dosłownie przedstawiliśmy się sobie na korytarzu. Poza tym niebawem będzie zmiana dziekana bo na stronie AWF pojawił się już dziekan elekt....
Pan Władek ( dla mnie już Władzio :mrgreen: ) ma 78 lat i jak się okazuje jest wszędobylski, to znaczy zna wszystkich co trzeba włącznie z komendantem WPA w Gdańsku. Zebrał wszystkie dokumenty i ma następujące uwagi :
Maciek - Dostarczyć oświadczenie o ubezpieczeniu NW. Ten dokument jest wiążący, a nie ksero PZU
Jarek - Na 1 zjazd kolorowa kopia dowodu osobistego
wszyscy : Na 1 zjazd dostarczyć oryginalne dokumenty ukończenia uczelni, dopiero wtedy będą potwierdzane za zgodność
Teraz tematy, które uzgodniłem na miejscu i oczekuję potwierdzenia :
Będą 3 zjazdy :
- spotkanie organizacyjne i wykład teorii
- teoria + strzelanie ( będzie z tego 6 osobostartów, każdy z innej broni )
- egzamin+rozliczenie z zaległości dla tych których nie było na 2 zjeździe (omawianie zagadnień ze skryptu)
ten ostatni może uda się przesunąć na poprzedni zjazd.
Sprawa Tomka trafi do dziekana, Pani Kanclerz nie chciała podjąć decyzji sama.
1-zjazd ( nie uzgodniłem terminu,) potwierdzę telefonicznie, prawdopodobnie 2 lub 3 tydzień czerwca. Do uzgodnienia z Dziekanem przez Władzia.
Teraz sprawa materiałów, albo ja źle usłyszałem albo jest inny powód dlaczego wcześniej usłyszałem inną cenę. W skład wchodzą dwa skrypty 300+200 stron. Za te materiały (normalną drogą) każdy powinien zapłacić uczelni gdyż prawa autorskie tychże należą do pracowników uczelni. Uzgodniłem że Kwidzyn bierze 2 komplety bezpośrednio od Władka, który ma na piśmie :cool: prawo do ich reprezentowania. Cena kompletu 200 zeta. :shock:
Temat strzelania : Z rozmowy wynika że jednak lepiej będzie przyjechać do Gdańska. Klub ma wiążącą umowę z Uczelnią i tylko jej komunikaty są wiążące dla kursu. Jest jeszcze inna opcja - opowiem na strzelnicy jak się spotkamy.
Na pierwszy zjazd wpłacamy po 1000 zeta na konto uczelni i przyjeżdżamy z oryginalnym dowodem wpłaty, może być przelew elektroniczny, do potwierdzenia przez kwesturę.
NIE WPŁACAMY za strzelanie do momentu wyboru opcji ( jak się spotkamy)
to narazie tyle. Jeśli sa jakieś pytania to chętnie odpowiem
pzdr