no to uzupełnienie poprzedniego postu :
- Aktualnie brakuje 4 osób do rozpoczęcia kursu, jeśli zgłosimy te osoby to kurs rozpoczyna się w maju ( do ustalenia na spotkaniu organizacyjnym )
- Badania lekarskie trzeba wykonać na specjalnym druku ( w kolorze ), jutro mam go dostać mailem, przekażę dalej lub wrzucę na forum, u lekarza medycyny pracy na swój koszt. Można w Gdańsku zrobić to za 50 zeta lub w Kwidzynie.
- Kurs trwa pół roku, ogółem 3 ( SŁOWNIE: TRZY ) zjazdy co 2 miesiące, piętek i sobota ( jeśli jest strzelanie, sobota-niedziela ( jeśli tylko wykłady )
- osoby, które nie mogą przyjechać na zjazd lub strzelanie informują telefonicznie o tym organizatora i mogą w dostępnym innym terminie nadrobić zaległości
- są ukryte koszty w postaci materiałów ( skrypty 300 stron ) za które trzeba zapłacić 100 zeta ( utargowałem 50 zeta ) na miejscu, Panu Władziowi
- egzamin ustny+wyniki strzelania
- teoria - na Wiejskiej 1 :mrgreen: w siedzibie AWF, strzelanie - Jaśkowa Dolina 114 (KS Gdańsk)
- Wszystkie papiery, których kopie przekazałem dziś Jurkowi, trzeba dostarczyć z kolorowym logiem, więc 3 z nich trzeba wymienić, dostanę mailem, przekażę
- zakończenie kursu - koniec października, egzamin - początek listopada.
to chyba tyle, jak macie jakieś pytania - dawajcie
w niedzielę postaram się podjechać na strzelnicę, to pogadamy jeszcze na ten temat
pzdr