Zawody pojawiły się w kalendarzu Gardy. Z Ostródy przyjadą 3 osoby (wszyscy sędziowie ) oraz zapowiedziały się osoby z Jonkowa, pewnie będzie Rob, Jacek i Wójt :roll:
Skoro temat już nie dla publiki, a umawianie się idzie ślamazarnie, poniżej wypisuje tematy do podjęcia o osoby, które zobowiązały się do ich pokierowania :
- Pan Rysio - dzwoniłem dzisiaj ale zgłosiła mi się poczta ... w Orange
chyba więc przeniósł numer. Do ustalenia : Finansowanie pucharów i grochówki przez Burmistrza, konspekt zawodów był przesłany więc wszystko jasne. Do tego dochodzi broń i amunicja na ten dzień, myślę że od 6 do 9 karabinków + gadżety na stanowiska
[JUREK]- Pan Jerzy - do ustalenia forma przepływów finansowych, ustalimy to w niedzielę 11-go. Koresponduję z Prezesem, przesłał mi uwagi do regulaminu. Niebawem opublikuję.
[PIOTR]- Karabin(e)k(i) Centralnego zapłonu. Jest do załatwienia jakiś tani w użyciu. Trzeba mieć pewność że takowy będzie i zamówić do niego amunicję. Sprawę podjął
[JUREK], daj znać w tym tygodniu co i jak
- Dyplomy do konkurencji z logo wszystkich organizatorów. Może jakiś wzór się pojawi niebawem ?
[JAREK] oraz kupony na poszczególne konkurencje ....Przy okazji może dałoby się zrobić tabelkę wpłat oraz mieć na miejscu wydrukowane ze 3 egzemplarze regulaminu.
- Apteczka. Nie mogę się dogadać z AD, jak tak dalej pójdzie to musimy to mieć we własnym zakresie. Będę jeszcze z nimi rozmawiał na ten temat. Ma ktoś porządną apteczkę z bandażami, wodami i jodynami
Grunt aby stała i była widoczna...
- Taśmy do opasania terenu.
[FILIP] zobowiązał się poszukać ze dwóch szpulek, może jeszcze jakieś nasze dojdą, macie jakieś ? Do tego dochodzą flagi. Widziałem też paździerzowe podkłady pod tarcze u Filipa w magazynie, trzeba jedynie je przewieźć , będą w sam raz do Czumy lub karabinów.
- Tarcze i zaklejki, potrzebujemy kilka "francuzów" do czumy oraz tarcze do kbks'ów i c.z, wydaje mi się że będą to te same.
[JAREK] zobowiązał się kupić te sztywne, skąd weźmiemy francuzów?
To narazie tyle, jak mi się coś przypomni, będę uzupełniał. PROSZĘ zacznijcie pisać na jakim etapie jesteśmy co by spać spokojnie człowiek mógł. :bezradny: