Moi drodzy
Nigdy nie twierdziłem że phpbb2 jest beee, lecz że SMF jest lepsze i sięgnąłbym po argumenty z ostatniej dyskusji oraz link do strony o hackingu, która pokazuje jak przejąć admina na tym forum w poprzedniej wersji. Moją intencją było aby iść ku nowemu i bardziej wygodnemu dla użytkownika. Ale i tym razem propozycja jest karcona, jak to było w moim poprzednim zakładzie pracy : jak działa to po co zmieniać ? :plask:
Wygląd SFM to tylko część dobrodziejstwa jakie niesie ta aplikacja ale sam interfejs użytkownika, admina itd działa budująco i jest na bieżąco uaktualniany (online) do tego pełno skryptów z wysyłaniem sms'ów na komórkę ( info o PM ) włącznie, taki głupi przykład.
Zalety SFM jak widać docenił także Darek, który liznął go choć trochę i wie z czym to się je. A co się tyczy obecnego forum, to co takiego wielkiego można w nim zmienić, jeśli wogóle można zmienić ? obrazki na górze i kolor witryny ? Od początku były problemy z logowaniem, musiałem się ponownie zarejestrować, do dziś klikam na login 2 razy po za pierwszym razem mnie nie loguje a o załącznikach do postów już nawet nie wspominam. Ale chyba nikomu to nie przeszkadza i nikt nie chce tego zmienić bo po co? na lepsze ? Przecież można pisać cały czas tą samą jedną czcionką, wystarczy !
No i kto miałby to ulepszać jak każdy ma dość swoich zajęć w pracy i po pracy. I tu znalazł sie pimos który chce coś ulepszyć tylko po co... mi się więc też już chyba odechciewa