Się podzielę jeszcze uwagami z wczorajszych zawodów. Wielkie dzięki dla wszystkich zaangażowanych w zawody. Wymienić wszystkich nie sposób, aby kolejność nie zaszkodziła.
Zupa była przednia, a grill 1-a liga ;P
Z tych mniej fajnych spraw, to po rozmowach z kolegami stwierdzam że :
- Zawody jesienne to nie dla nas. Albo bardzo zimno albo bardzo ciepło. Chorób nie ma, wyginięte
- Frekwencja do bani (klubowicze). W dniu zawodów dowiedziałem się że kogoś nie będzie. To nie fair. Trzeba dzielić robotę na pozostałych.... Tak jak karabin c.z. (dzięki Tomek za pomoc)
- Za dużo zupy wyszło, bo prawie pół gara zostało, gdyby przyjechała przed grillem to byłoby lepiej z konsumpcją. Na kolejne zawody, w takim gronie wystarczy połowa i dużo chleba
- Osoby z zewnątrz dopuszczane mogą być do pistoletu (tory dynamiczne) wyłącznie za rekomendacją klubowiczów. Gość wszedł na tor, potwierdził super obycie a ręce na torze mu się trzęsły, że myślałem że się postrzeli. uff, to dopiero był stres....
- Warto pomyśleć w klubie o zakupie słuchawek i okularów klubowych i jakimś futerale dla tychże. Wczoraj dostałem pare zatyczek jednorazowych, mam je w aucie. Ale to nie rozwiązuje sprawy.
Bardzo mi się spodobała opcja pre-match'u. Cieszę się, że tak uradziliśmy. Wcześniej wystrzelane to mniej stresu i łażenia. Można się skoncentrować na sędziowaniu a nie wtykaniu w cudzą kolejkę. Fajna sprawa, dzięki wszystkim, że się wcześnie pojawili, to dobra opcja, którą pochwalił też Olsztyn, może sami wezmą z nas przykład
Bardzo mi się podobały wczorajsze zawody, w tej konwencji. Wszystkiego było po trochu włącznie z czarnym prochem. Widziałem, że Garda'nie byli zadowoleni i pod wrażeniem. Chwalono za prostotę.
Na koniec muszę podziękować Jarkowi. Objął wczoraj umysłem więcej niż sam MS Excel. Całe biuro na jego głowie, bez pomocy. Jego stolik wyglądał jak u mnie biurko w sezonie. Wszystkiego pełno, nie mniej wyniki otrzymałem dziś w przejrzystej, elektronicznej formie. Jaro - respect ! :rotfl:
Jeśli sytuacja w regionie IPSC się nie pogorszy, to w styczniu zapraszam chętnych kolegów na zawodu ICLC (odsyłam do informacji o edycji 2008 tych, którzy nie wiedzą o co chodzi). Jak tylko ukarzą się wybrane tory, rozpocznę nowy wątek. Zmieni się też formuła wysyłania wyników do Kanady. Ale to już temat na styczeń.
POZDROWIENIA