Garść wieści....
Jeśli chodzi o tarcze, uzgodniliśmy wczoraj aby strzelać do takich, jakie mamy. Proponuję te wojskowe Radka, a potem oddamy TS'y jak kupimy większą partię.
18-go ukaże się artykuł Jarka w Pulsie o zawodach, myślę, że z racji bliskości terminu to parę osób będzie, spodziewam się w sumie ze 30 osób i trochę gapiów.
Puchar jest dla najlepszego strzelca zawodów, co oznacza, że trzeba wziąć udział we wszystkich konkurencjach, choć jest i taka propozycja, aby zawęzić typy mistrza do kbks i strzelby, decyzje podejmiemy wspólnie.
Jurka nie będzie więc trzeba będzie odebrać grochówkę. Całość będzie przygotowana, potrzebny więc ktoś z autem aby odebrać całość klamotów.
Jarek zrobił fajne logo na tą okoliczność, ukaże się w Pulsie i już jest na portalu
Potrzeba będzie pomoc do przewiezienia popperów i materacy.
Z takich drobnych potrzeb to brakuje mi : zaklejek do tarcz, trakera, kubków, worków na śmieci, siekierki, dodatkowe okulary i słuchawki, metryczek i arkuszy zbiorowych.
Jak ktoś ma krótkofalówki w paśmie cywilnym to warto wziąć, przydadzą się. Ja dwie sztuki wezmę.
Przypominam, że spotykamy się wcześniej. Przynajmniej odstrzelamy KBKSy i Centralny. Strzelbę i tor można zrobić później, bo jest widowiskowy.
Chciałbym, abyście składali wstępnie deklaracje obecności i czym chcielibyście się zająć. W pierwszej kolejności potrzebni sędziowie i biuro. Ja z Filipem zadeklarowałem budowę i obsługę toru strzelba-pistolet.
pzdr