czy zamawiać w Gardzie?
Zamawiać w Gardzie. Na forum Gardy Filip zapytał o amo do blaszanki. Polecam uwadze
tutaj. Biorę ze sobą niecałe 3 paki, choć domniemam że może być mało. Zobaczę na miejscu ile narodu będzie startować, jak nie będzie mi pasić to amo wraca do domu.
Co się tyczy miejsca w aucie to zawsze obowiązuje kolejność zgłoszeń do auta z jednym wyjątkiem, że Tomek(magazynier) ma zawsze pierwszeństwo. Tak więc na dziś moje auto wygląda tak : Tomek, Filip, Mua i Jarek i raczej piątego nie wezmę, bo amory już nie te, co kiedyś. Jeśli nastąpiłaby zmiana auta to u Filipa też tylko 4 miejsca. Nie wiem co z resztą, kto jeszcze jedzie? Ryba ani Drewniany się nie odzywają.
Przy okazji amunicji jeszcze jedna uwaga, jeśli chcecie zamówić amunicję w Gardzie, to proszę do czwartku do godziny 12.00-13.00 wysłać maila lub PM'a do JotCe, ewentualnie SMSa, kto ma komórkę. Zaniechałem zbiorowych zamówień po tym, jak ostatnio (w marcu) dla mnie zabrakło. Poza tym koledzy z Gardy zawsze mają jakąś paczkę nadto i chętnie odstępują. Jak mi zbraknie to też będę musiał od nich dokupić.
Tak wogóle, to czy Tomek może się urwać z domu w tą niedzielę, pytał go ktoś ? jeśli nie to mam miejsce w aucie dla Radka a wy problem z MAGiem, chyba że w piątek mi go klub użyczy...
pzdr