Jeśli chodzi o zawody, to mamy teraz sezon ogórkowy, znaczy się urlopy, wyjazdy weekendowe i tak dalej, na co czekałem cały rok, bo w końcu mogę od telefonu odwyknąć.
Jeśli chodzi o pozwolenie to wskazałem udokumentowanych ponad 200 pobytów na strzelnicy w ciągu 3 ostatnich lat. Przekazałem 56 komunikatów z 3 lat z podziałem na rodzaj broni, konkurencje statyczne, dynamiczne na poszczególne lata. Do tego zaświadczenia z 3 klubów o czynnym uprawianiu strzelectwa i "bycie" czynnym instruktorem oraz 29 załączników. (dokumenty, zaświadczenia, oświadczenia, komunikaty (jako jeden załącznik) dyplomy (jako jeden załącznik) kserowanki itd.
Wracając do zawodów i komunikatu, planuję większy zakup amunicji i zaproszenie znajomych/rodziny na małe strzelanko, które obiecywałem im jak tylko dostanę pozwolenie. Wstępnie wspominałem już o tym w magazynie. Ma być zarówno boczny, centralny jak i śrut. Amunicja i prawie cała broń moja. Jakbyście pomogli mi to rozstawić to byłby niezły komunikat i konspekt bo będzie sporo ludzi na liście. Termin bliżej nieznany, chciałbym to jednak załatwić w sierpniu, bo we wrześniu to już będzie ciężko. 30-go odpada - muszę być w Kaczorach (będzie mało ludzi bo w tym samym terminie Krakow-Open)
pzdr